Politica de Confidentialitate

Protectia datelor cu caracter personal, precum si confidentialitatea reprezinta o preocupare permanenta pentru S.C. GRAFI PRINT S.R.L., denumita in continuare „Noi”. De la inceput, protectia datelor si securitatea informatiilor au facut parte din politica interna a companiei noastre.

Drept urmare, ne angajam sa preluam si sa prelucram datele pe care ni le furnizati in conformitate cu legislatia in vigoare in tara noastra, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date („GDPR”).

Astfel, tinand cont de reglementarile si dispozitiile in vigoare din 25 mai 2018, definim si tinem cont de date personale orice informatie care conduce la identificarea unei persoane fizice. Drept urmare, consideram ca o persoana identificabila este cea care poate fi identificata direct sau indirect, prin raportare la un numar de identificare sau la unul sau mai multi factori specifici identitatilor sale fizice, psihologice, mentale, economice, culturale sau sociale.

Aceasta Politica de confidentialitate se refera la datele personale ale partenerilor, clientilor si altor persoane care viziteaza site-ul nostru www.editurarevers.ro sau care ne contacteaza.

Prin aceasta politica, va vom informa despre scopul pentru care sunt colectate, baza procesarii datelor, tipurile si categoriile de date preluate, durata procesarii, drepturile utilizatorilor, persoanele carora le dezvaluim date personale.

Scopul si baza prelucrarii si procesarii datelor cu caracter personal: Deoarece puteti interactiona cu continutul de pe site-ul nostru web ca persoana fizica, puteti fi supus prelucrarii datelor. Astfel, utilizatorii nostri pot indeplini urmatoarele roluri:

Clientii

1.1 Procesul de vanzare

Pentru a putea oferi produsele si serviciile necesare, avem nevoie de datele dvs. personale. In acelasi timp, acestea sunt utilizate si atunci cand emitem certificate de garantie, astfel incat sa obtineti o experienta de cumparare corecta si eficienta. Astfel, in cazul mentionat, ne bazam pe procesul de vanzare sau contract ca baza pentru prelucrarea datelor pe care ni le furnizati.

1.2 Comunicare eficienta

Folosim datele dvs. pentru a comunica usor si eficient despre comenzile pe care intentionati sa le faceti. Si baza pe care o folosim este intregul contract de vanzare sau cumparare online sau offilline.

1.3 Respectarea obligatiilor legale

Va informam ca este posibil sa utilizati si sa prelucrati datele dvs. pentru a furniza produsele sau serviciile solicitate, tinand cont intotdeauna de obligatiile legale. Obligatia legala este baza pe care ne bazam.

1.4 Campanii de newsletter

Putem folosi datele personale pe care ni le furnizati pentru a trimite ofertele noastre sau alte informatii despre activitatea noastra prin campaniile noastre de newsletter pe care le derulam online. Cu toate acestea, mentionam ca facem acest lucru numai daca v-ati abonat la serviciul nostru. Deci, avem acordul dvs. expres. In acelasi timp, mentionam ca va puteti retrage intotdeauna consimtamantul, adica dezabonati-va de la serviciul de newsletter furnizat, pur si simplu trimitand un e-mail la contact@editurarevers.ro.

Categoriile de date pe care le luam ca client sunt urmatoarele: nume, prenume, adresa, numar de telefon, e-mail, precum si altele pe care ni le furnizati direct.

Reprezentant, persoana de contact, angajat sau colaborator al clientului sau potentialului client

1.1 Procesul de vanzare

Folosim informatiile dvs. personale pentru a putea oferi produsul sau serviciile pe care ni le-ati solicitat in mod liber si expres. De asemenea, folosim datele dvs. personale pentru a gestiona relatia cu clientii pe care ati ales sa-i reprezentati. Interesul legitim pentru furnizarea serviciilor noastre este baza pe care ne bazam in acest caz.

1.2 Comunicare eficienta

Folosim datele personale pentru a comunica cu usurinta, in legatura cu solicitarile pe care ni le-ati trimis sau pentru a va furniza orice alte informatii relevante despre afaceri.

1.3 Respectarea obligatiilor legale

Va informam ca este posibil sa utilizati si sa prelucrati datele dvs. pentru a furniza produsele sau serviciile solicitate, tinand cont intotdeauna de obligatiile legale. Obligatia legala este baza pe care ne bazam.

1.4 Campanii de newsletter

Putem folosi datele personale pe care ni le furnizati pentru a trimite ofertele noastre sau alte informatii despre activitatea noastra prin campaniile noastre de newsletter pe care le derulam online. Cu toate acestea, mentionam ca facem acest lucru numai daca v-ati abonat la serviciul nostru. Deci, avem acordul dvs. expres. In acelasi timp, mentionam ca va puteti retrage intotdeauna consimtamantul, adica dezabonati-va de la serviciul de newsletter furnizat, pur si simplu trimitand un e-mail la contact@editurarevers.ro.

Categoriile de date pe care le luam ca client sunt urmatoarele: nume, prenume, adresa, numar de telefon, e-mail, precum si altele pe care ni le furnizati direct.

Reprezentant, persoana de contact, angajat sau colaborator al clientului sau potentialului client

1.1 Procesul de vanzare

Folosim informatiile dvs. personale pentru a putea oferi produsul sau serviciile pe care ni le-ati solicitat in mod liber si expres. De asemenea, folosim datele dvs. personale pentru a gestiona relatia cu clientii pe care ati ales sa-i reprezentati. Interesul legitim pentru furnizarea serviciilor noastre este baza pe care ne bazam in acest caz.

1.2 Comunicare eficienta

Folosim datele personale pentru a comunica cu usurinta, in legatura cu solicitarile pe care ni le-ati trimis sau pentru a va furniza orice alte informatii relevante despre afaceri.

1.3 Respectarea obligatiilor legale

Va informam ca este posibil sa utilizati si sa prelucrati datele dvs. pentru a furniza produsele sau serviciile solicitate, tinand cont intotdeauna de obligatiile legale. Obligatia legala este baza pe care ne bazam.

1.4 Campanii de newsletter

Putem folosi datele personale pe care ni le furnizati pentru a trimite ofertele noastre sau alte informatii despre activitatea noastra prin campaniile noastre de newsletter pe care le derulam online. Cu toate acestea, mentionam ca facem acest lucru numai daca v-ati abonat la serviciul nostru. Deci, avem acordul dvs. expres. In acelasi timp, mentionam ca va puteti retrage intotdeauna consimtamantul, adica dezabonati-va de la serviciul de newsletter furnizat, pur si simplu trimitand un e-mail la contact@editurarevers.ro.

Categoriile de date pe care le luam sunt urmatoarele: nume, prenume, adresa, numar de telefon, e-mail si altele pe care ni le furnizati direct.

Partener de afaceri sau reprezentant al unui partener de afaceri

1.1 Indeplinirea relatiilor contractuale

Pentru a mentine relatia contractuala, folosim datele personale pe care ni le furnizati. Baza pe care actionam este acordul pe care l-ati semnat de comun acord.

1.2 Comunicare eficienta

Folosim datele personale pe care ni le furnizati pentru a comunica despre orice probleme relevante legate de mediul de afaceri. Baza pe care actionam este intregul contract cu dvs.

1.3 Respectarea obligatiilor legale

Va informam ca este posibil sa utilizati si sa prelucrati datele dvs. pentru a furniza produsele sau serviciile solicitate, tinand cont intotdeauna de obligatiile legale. Obligatia legala este baza pe care ne bazam. 

Categoriile de date pe care le luam sunt urmatoarele: nume, prenume, adresa, numar de telefon, e-mail si altele pe care ni le furnizati direct.

Candidat la un loc de munca

Va informam ca utilizam datele personale pe care le furnizati, trimitand CV-ul online sau offline pentru a evalua calificarea dvs. si pentru a decide daca sunteti potrivit pentru o pozitie din cadrul firmei noastre. Prelucrarea datelor cu caracter personal furnizate se va face daca sunteti selectat pentru postul oferit de noi, pentru a pregati contractul de munca si pentru a respecta prevederile legale. 

Categoriile de date prelucrate sunt numele, adresa de e-mail, nr. telefonic si alte date cu caracter personal incluse in CV.

Vizitator la sediul nostru

Folosim datele dvs. personale pentru a asigura securitatea spatiilor noastre, a proprietatii si a personalului nostru. In acest caz, baza pe care actionam este interesul legitim.

Categoriile de date prelucrate sunt numele, imaginile capturate pe camerele de supraveghere si alte date personale pe care ni le furnizati direct.

Utilizator al site-ului nostru web

Folosim datele personale pe care le colectam pentru a imbunatati experienta online oferita prin navigarea site-ului nostru web. In acelasi timp, monitorizam traficul pentru a intocmi rapoarte statistice si pentru a afla ce fel de continut online preferi sau este util. Pentru aceasta activitate, avem ca legitimitate interesul legitim care contribuie la buna functionare a site-ului.

Dezvaluirea datelor cu caracter personal

Ne angajam sa nu dezvaluim datele dvs. personale catre terti. Cu toate acestea, mentionam ca uneori pot aparea exceptii. In unele situatii, datele personale trebuie dezvaluite partenerilor sau asociatilor. De exemplu, atunci cand plasam o comanda online, trebuie sa o predam curierilor pentru a se ocupa de livrare.

Timp de procesare

Intentia noastra este sa va pastram datele cat mai precise. Astfel, respectam durata contractului semnat si apoi pastram datele atat timp cat obligatiile sunt in vigoare. 

Si daca scopul achizitiei de date nu este incheierea unui acord de vanzare-cumparare sau de colaborare, datele vor fi pastrate doar atat timp cat este necesar sa indeplineasca scopul pentru care au fost colectate.

Tinand cont de legislatia in vigoare, va informam ca aveti urmatoarele drepturi pe care le puteti exercita la nesfarsit: 

– Accesarea datelor personale pe care le detinem despre dvs. 

– Corectarea datelor cu caracter personal pe care ni le-ati furnizat 

– Retragerea consimtamantului pentru prelucrarea datelor cu caracter personal 

– Opozitia la furnizarea de date cu caracter personal 

– Posibilitatea de a contacta Autoritatea Nationala de Supraveghere pentru prelucrarea datelor cu caracter personal sau alte autoritati competente atunci cand vi se pare necesar.

In ceea ce priveste serviciul de newsletter pe care vi-l furnizam, trebuie sa stiti ca va oferim optiunea de a va dezabona oricand doriti prin optiunea „Dezabonare” sau „Dezabonare”.

Daca credeti ca informatiile de mai sus contravin preferintelor sau principiilor dvs., nu utilizati site-ul web si nu furnizati date cu caracter personal. Retineti, totusi, ca anumite servicii, cum ar fi vanzarile, sunt conditionate de preluarea datelor. 

Daca vi se pare necesar sa obtineti mai multe detalii despre modul in care compania noastra prelucreaza datele dvs. personale, va rugam sa ne trimiteti o solicitare la

Aceasta politica cookie se aplica tuturor utilizatorilor site-ului www.editurarevers.ro. Informatiile de mai jos au scopul de a informa utilizatorii acestui site cu privire la plasarea, utilizarea si administrarea cookie-urilor de catre SC GRAFI PRINT SRL in contextul navigarii utilizatorilor pe acest site.

Ce sunt cookie-urile?

Folosim termenul „cookie-uri” pentru a ne referi la cookie-uri si tehnologii similare prin care informatiile pot fi colectate automat.

Un „Cookie Internet” (cunoscut si sub numele de „browser cookie” sau „cookie HTTP” sau „cookie”) este un fisier mic de litere si numere care vor fi stocate pe computerul dvs., alte echipamente ale unui utilizator prin care este accesat internetul. .

Cookie-urile sunt instalate printr-o solicitare a serverului Web catre un browser (de exemplu, Internet Explorer, Firefox, Chrome). Odata ce cookie-urile instalate au o durata de existenta fixa, raman „pasive” in sensul ca nu contin software, virusi sau spyware si nu vor accesa informatiile de pe hard disk-ul utilizatorului al carui echipament a fost instalat.

Un cookie este format din doua parti: numele cookie-ului si continutul sau valoarea cookie-ului.

Din punct de vedere tehnic, numai serverul web care a trimis cookie-ul il poate accesa din nou atunci cand un utilizator revine la pagina web asociata cu acel server web.

In ce scopuri sunt utilizate cookie-urile prin intermediul acestui site:

Cookie-urile sunt utilizate pentru a oferi utilizatorilor acestui site web o experienta de navigare mai buna si servicii adaptate nevoilor si intereselor fiecarui utilizator, si anume:

– Imbunatatirea utilizarii acestui site web, inclusiv prin identificarea eventualelor erori care apar in timp ce acesta este vizitat / utilizat de utilizatori; 

– furnizati statistici anonime cu privire la modul in care acest site este utilizat de catre proprietarul acestui site; 

– anticiparea oricaror bunuri viitoare care vor fi disponibile utilizatorilor prin intermediul acestui site web, in ​​functie de serviciile / produsele accesate.

Pe baza feedbackului cookie-urilor despre modul in care este utilizat acest site web, proprietarul poate lua masuri pentru ca acest site sa fie mai eficient si accesibil pentru utilizatori.

Astfel, utilizarea cookie-urilor permite stocarea anumitor setari / preferinte setate de utilizatorii acestui site web, cum ar fi: 

– limba in care este vizualizata o pagina web 

– postarea de comentarii pe site.

Care este durata de viata a cookie-urilor?

Durata de viata a cookie-urilor poate varia semnificativ, in functie de scopul pentru care este plasat. Exista urmatoarele categorii de cookie-uri care determina durata lor de viata:

Cookie-uri de sesiune – Un „cookie de sesiune” este un cookie care este sters automat atunci cand utilizatorul isi inchide browserul. 

Cookie-uri persistente sau fixe – Un „cookie persistent” sau cookie „fix” este un cookie care ramane stocat in terminalul utilizatorului pana cand a atins o anumita data de expirare (care poate fi in cateva minute, zile sau mai multi ani in viitor) stergerea acesta de catre utilizator in orice moment prin setarile browserului.

Ce sunt cookie-urile plasate de terti?

Anumite sectiuni ale continutului de pe site-ul web pot fi furnizate prin intermediul unor terti, adica nu de catre proprietarul site-ului, caz in care aceste cookie-uri sunt denumite cookie-uri plasate de terti („cookie-uri terte”). 

Cookie-urile terte trebuie sa respecte, de asemenea, regulile de protectie a datelor si Politica de confidentialitate disponibile pe acest site web.

Aceste cookie-uri pot proveni de la urmatoarele terte parti: Google Analytics, Facebook sau alte surse cookie care utilizeaza date personale.

Ce cookie-uri sunt utilizate prin intermediul acestui site web: 

Prin utilizarea / vizitarea site-ului web, pot fi plasate urmatoarele cookie-uri: 

A. Cookie-uri web de performanta; 

b. Cookie-uri de analiza a utilizatorilor; 

c. Cookie-uri pentru geotargetting; 

d. Cookie-uri de inregistrare; 

e. Cookie-uri pentru publicitate; 

f. Cookie-uri de publicitate; 

g. Alte.

Cookie-uri performante

Acest tip de cookie-uri stocheaza preferintele utilizatorului acestui site, astfel incat nu mai este necesara redefinirea preferintelor pentru vizitele ulterioare ale paginii web.

Cookie-uri de analiza a utilizatorilor

Aceste cookie-uri ne anunta daca un anumit utilizator al site-ului web a vizitat / utilizat vreodata acest site web anterior. Aceste cookie-uri sunt utilizate doar in scopuri statistice.

Cookie-uri pentru geotargeting

Aceste cookie-uri sunt utilizate de software care determina tara de origine a utilizatorului site-ului. Aceleasi anunturi vor fi primite indiferent de limba selectata.

Cookie-uri pentru inregistrare

Cand va inregistrati pe acest site, sunt generate cookie-uri care memoreaza aceasta solicitare. Serverele folosesc aceste cookie-uri pentru a ne indica contul la care sunteti inregistrat. De asemenea, utilizarea acestor cookie-uri ne permite sa asociem orice comentariu postat pe site-ul web cu numele de utilizator al contului utilizat.

Cookie-uri pentru publicitate

Aceste cookie-uri va permit sa vedeti utilizatorul care vizualizeaza un anunt online, tipul acestuia si timpul scurs de la vizualizarea mesajului publicitar. Ca atare, astfel de cookie-uri sunt utilizate pentru a viza publicitatea online. Aceste cookie-uri sunt anonime, stocand informatii despre continutul vizualizat, nu despre utilizatori.

Ce tip de informatii sunt stocate si accesate prin cookie-uri?

Cookie-urile stocheaza informatii intr-un fisier text mic care permite recunoasterea browserului. Acest site web recunoaste browserul pana cand cookie-urile expira sau sunt sterse.

Personalizati setarile browserului pentru cookie-uri

In cazul in care utilizarea cookie-urilor nu este deranjanta si computerul sau echipamentul tehnic folosit pentru a naviga pe acest site este utilizat doar de dvs., datele de expirare pot fi setate pentru stocarea istoricului de navigatie. 

Daca computerul sau echipamentul tehnic folosit pentru navigarea pe acest site web sunt utilizate de mai multe persoane, setarea pentru stergerea datelor individuale de navigare poate fi luata in considerare ori de cate ori browserul este inchis.

Cum pot fi oprite cookie-urile?

Dezactivarea si refuzul de a primi cookie-uri pot face aceasta pagina web dificil de vizitat, tragand asupra limitarilor de utilizare a acesteia.

Utilizatorii pot configura browserul lor pentru a respinge cookie-urile sau pentru a accepta cookie-uri de pe un anumit site web. 

Toate browserele moderne ofera posibilitatea de a schimba setarile cookie-urilor. Aceste setari pot fi accesate, de regula, in sectiunea „optiuni” sau in meniul „preferinte” al browserului.

Cu toate acestea, refuzul sau dezactivarea cookie-urilor nu inseamna ca nu veti primi publicitate online – ci doar ca nu va fi adaptat preferintelor si intereselor dvs. evidentiate de comportamentul dvs. de navigare.

Pentru a intelege aceste setari, pot fi utile urmatoarele link-uri: 

– Setari cookie in Internet Explorer ; 

– Setari cookie in Firefox ; 

– Setari cookie in Chrome ; 

– Setari cookie in Safari .

Pentru orice intrebari suplimentare despre modul in care cookie-urile sunt utilizate prin intermediul acestui site, va rugam sa trimiteti un e-mail la contact@editurarevers.ro

.ro si va vom raspunde cat mai curand posibil.

Aceasta politica cookie se aplica tuturor utilizatorilor site-ului www.editurarevers.ro. Informatiile de mai jos au scopul de a informa utilizatorii acestui site cu privire la plasarea, utilizarea si administrarea cookie-urilor de catre SC GRAFI PRINT SRL in contextul navigarii utilizatorilor pe acest site.

Ce sunt cookie-urile?

Folosim termenul „cookie-uri” pentru a ne referi la cookie-uri si tehnologii similare prin care informatiile pot fi colectate automat.

Un „Cookie Internet” (cunoscut si sub numele de „browser cookie” sau „cookie HTTP” sau „cookie”) este un fisier mic de litere si numere care vor fi stocate pe computerul dvs., alte echipamente ale unui utilizator prin care este accesat internetul. .

Cookie-urile sunt instalate printr-o solicitare a serverului Web catre un browser (de exemplu, Internet Explorer, Firefox, Chrome). Odata ce cookie-urile instalate au o durata de existenta fixa, raman „pasive” in sensul ca nu contin software, virusi sau spyware si nu vor accesa informatiile de pe hard disk-ul utilizatorului al carui echipament a fost instalat.

Un cookie este format din doua parti: numele cookie-ului si continutul sau valoarea cookie-ului.

Din punct de vedere tehnic, numai serverul web care a trimis cookie-ul il poate accesa din nou atunci cand un utilizator revine la pagina web asociata cu acel server web.

In ce scopuri sunt utilizate cookie-urile prin intermediul acestui site:

Cookie-urile sunt utilizate pentru a oferi utilizatorilor acestui site web o experienta de navigare mai buna si servicii adaptate nevoilor si intereselor fiecarui utilizator, si anume:

– Imbunatatirea utilizarii acestui site web, inclusiv prin identificarea eventualelor erori care apar in timp ce acesta este vizitat / utilizat de utilizatori; 

– furnizati statistici anonime cu privire la modul in care acest site este utilizat de catre proprietarul acestui site; 

– anticiparea oricaror bunuri viitoare care vor fi disponibile utilizatorilor prin intermediul acestui site web, in ​​functie de serviciile / produsele accesate.

Pe baza feedbackului cookie-urilor despre modul in care este utilizat acest site web, proprietarul poate lua masuri pentru ca acest site sa fie mai eficient si accesibil pentru utilizatori.

Astfel, utilizarea cookie-urilor permite stocarea anumitor setari / preferinte setate de utilizatorii acestui site web, cum ar fi: 

– limba in care este vizualizata o pagina web 

– postarea de comentarii pe site.

Care este durata de viata a cookie-urilor?

Durata de viata a cookie-urilor poate varia semnificativ, in functie de scopul pentru care este plasat. Exista urmatoarele categorii de cookie-uri care determina durata lor de viata:

Cookie-uri de sesiune – Un „cookie de sesiune” este un cookie care este sters automat atunci cand utilizatorul isi inchide browserul. 

Cookie-uri persistente sau fixe – Un „cookie persistent” sau cookie „fix” este un cookie care ramane stocat in terminalul utilizatorului pana cand a atins o anumita data de expirare (care poate fi in cateva minute, zile sau mai multi ani in viitor) stergerea acesta de catre utilizator in orice moment prin setarile browserului.

Ce sunt cookie-urile plasate de terti?

Anumite sectiuni ale continutului de pe site-ul web pot fi furnizate prin intermediul unor terti, adica nu de catre proprietarul site-ului, caz in care aceste cookie-uri sunt denumite cookie-uri plasate de terti („cookie-uri terte”). 

Cookie-urile terte trebuie sa respecte, de asemenea, regulile de protectie a datelor si Politica de confidentialitate disponibile pe acest site web.

Aceste cookie-uri pot proveni de la urmatoarele terte parti: Google Analytics, Facebook sau alte surse cookie care utilizeaza date personale.

Ce cookie-uri sunt utilizate prin intermediul acestui site web: 

Prin utilizarea / vizitarea site-ului web, pot fi plasate urmatoarele cookie-uri: 

A. Cookie-uri web de performanta; 

b. Cookie-uri de analiza a utilizatorilor; 

c. Cookie-uri pentru geotargetting; 

d. Cookie-uri de inregistrare; 

e. Cookie-uri pentru publicitate; 

f. Cookie-uri de publicitate; 

g. Alte.

Cookie-uri performante

Acest tip de cookie-uri stocheaza preferintele utilizatorului acestui site, astfel incat nu mai este necesara redefinirea preferintelor pentru vizitele ulterioare ale paginii web.

Cookie-uri de analiza a utilizatorilor

Aceste cookie-uri ne anunta daca un anumit utilizator al site-ului web a vizitat / utilizat vreodata acest site web anterior. Aceste cookie-uri sunt utilizate doar in scopuri statistice.

Cookie-uri pentru geotargeting

Aceste cookie-uri sunt utilizate de software care determina tara de origine a utilizatorului site-ului. Aceleasi anunturi vor fi primite indiferent de limba selectata.

Cookie-uri pentru inregistrare

Cand va inregistrati pe acest site, sunt generate cookie-uri care memoreaza aceasta solicitare. Serverele folosesc aceste cookie-uri pentru a ne indica contul la care sunteti inregistrat. De asemenea, utilizarea acestor cookie-uri ne permite sa asociem orice comentariu postat pe site-ul web cu numele de utilizator al contului utilizat.

Cookie-uri pentru publicitate

Aceste cookie-uri va permit sa vedeti utilizatorul care vizualizeaza un anunt online, tipul acestuia si timpul scurs de la vizualizarea mesajului publicitar. Ca atare, astfel de cookie-uri sunt utilizate pentru a viza publicitatea online. Aceste cookie-uri sunt anonime, stocand informatii despre continutul vizualizat, nu despre utilizatori.

Ce tip de informatii sunt stocate si accesate prin cookie-uri?

Cookie-urile stocheaza informatii intr-un fisier text mic care permite recunoasterea browserului. Acest site web recunoaste browserul pana cand cookie-urile expira sau sunt sterse.

Personalizati setarile browserului pentru cookie-uri

In cazul in care utilizarea cookie-urilor nu este deranjanta si computerul sau echipamentul tehnic folosit pentru a naviga pe acest site este utilizat doar de dvs., datele de expirare pot fi setate pentru stocarea istoricului de navigatie. 

Daca computerul sau echipamentul tehnic folosit pentru navigarea pe acest site web sunt utilizate de mai multe persoane, setarea pentru stergerea datelor individuale de navigare poate fi luata in considerare ori de cate ori browserul este inchis.

Cum pot fi oprite cookie-urile?

Dezactivarea si refuzul de a primi cookie-uri pot face aceasta pagina web dificil de vizitat, tragand asupra limitarilor de utilizare a acesteia.

Utilizatorii pot configura browserul lor pentru a respinge cookie-urile sau pentru a accepta cookie-uri de pe un anumit site web. 

Toate browserele moderne ofera posibilitatea de a schimba setarile cookie-urilor. Aceste setari pot fi accesate, de regula, in sectiunea „optiuni” sau in meniul „preferinte” al browserului.

Cu toate acestea, refuzul sau dezactivarea cookie-urilor nu inseamna ca nu veti primi publicitate online – ci doar ca nu va fi adaptat preferintelor si intereselor dvs. evidentiate de comportamentul dvs. de navigare.

Pentru a intelege aceste setari, pot fi utile urmatoarele link-uri: 

– Setari cookie in Internet Explorer ; 

– Setari cookie in Firefox ; 

– Setari cookie in Chrome ; 

– Setari cookie in Safari .

Pentru orice intrebari suplimentare despre modul in care cookie-urile sunt utilizate prin intermediul acestui site, va rugam sa trimiteti un e-mail la contact@editurarevers.ro

si va vom raspunde cat mai curand posibil.

Ne-am angajat sa tratam in mod serios solicitarile dumneavoastra.

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google
Spotify
Consent to display content from Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from Sound