Termeni și condiții

Nume Firma: SC GRAFI PRINT SRL

Sediu central: Craiova, str. Crîngului nr. 7A, judet Dolj

Cod fiscal: RO22342560

Numar unic de inregistrare: J16/1665/2007

Capital social: 200 Lei

Termeni si conditii de utilizare a site-ului www.editurarevers.ro

ACCEPTAREA CONDITIILOR

Accesand acest site web si / sau oricare dintre paginile sale, sunteti de acord cu acesti termeni de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii de utilizare, nu accesati acest site web.

DESCRIEREA SERVICIILOR

SC GRAFI PRINT SRL pune la dispozitie informatiile de pe acest site in scopuri de informare generala si nu garanteaza exactitatea acestora la un moment dat, desi va fi posibil ca toate informatiile sa fie exacte atunci cand sunt publicate pe site.

Pierderea responsabilitatii

SC GRAFI PRINT SRL nu poate fi facuta responsabila in niciun fel pentru pierderea sau daunele pe care oricine le poate suferi ca urmare a utilizarii in vreun fel a informatiilor prezentate pe acest site web. SC GRAFI PRINT SRL nu garanteaza in niciun fel exactitatea, utilitatea sau completitatea informatiilor sau materialelor continute pe acest site web. SC GRAFI PRINT SRL nu garanteaza rezultatele care ar putea fi obtinute din utilizarea informatiilor prezentate prin intermediul acestui site si din disponibilitatea de a utiliza orice informatie prezenta pe site-ul web.

SC GRAFI PRINT SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul niciunui material prezentat pe acest site web. Acestea sunt prezentate in scop informativ si sunt considerate utile. SC GRAFI PRINT SRL nu poate fi facuta responsabila pentru materialele prezente pe site-ul web, acestea sunt prezentate in scop informativ, nu in scop comercial.

REGULI GENERALE

Orice utilizator care viziteaza acest site face acest lucru pe propria raspundere. Materialele si informatiile continute pe acest site web sunt furnizate in scopuri de informare generala si nu sunt insotite de nicio garantie, expresa sau implicita.

LIMITARILE TEHNICE ALE SERVICIILOR

SC GRAFI PRINT SRL nu isi asuma nicio responsabilitate daca serviciile site-ului web nu pot fi accesate de utilizatori pentru o perioada nelimitata / nedeterminata, din motive tehnice sau comerciale.

FINALUL ACORDULUI

SC GRAFI PRINT SRL isi rezerva dreptul de a modifica termenii, conditiile si politicile in orice moment. fara a anunta in prealabil. Prin urmare, sunteti rugat sa consultati aceasta sectiune in mod regulat pentru a tine pasul cu modificarile aduse.